Nieuws

De Grens Suikerwerken maakt al vele jaren op traditionele manier een mooi assortiment snoepgoed voor jong en oud. Innovatie en productverbeteringen zijn belangrijke elementen in onze bedrijfsfilosofie. Hieronder treft u een overzicht aan van vernieuwde of geheel nieuwe artikelen in ons assortiment.
Salmiak kauwbonbon
De salmiak kauwbonbon hebben we op meerdere fronten verbeterd. In de bonbon treft u nu een hoeveelheid salmiak aan die tijdens het kauwen vrij komt. Door de veranderde techniek blijft de salmiak mooi geïsoleerd in de bonbon.

Kussentjes
Na een aantal uitvoerige productietesten hebben we de kussentjes kunnen uitbreiden met een fris viertal: Italiaantjes, Caramello’s, Kanelli’s en Fruity’s. Smaken uit het grijze verleden die u direct zult herkennen. Een mooie aanvulling op een bestaand pick&mix assortiment.


Stokken
Het assortiment stokken is gedurende de laatste maanden uitgebreid. Regenboog, aardbei, drop, kers, kaneel, zuur, enzovoort. Verpakt in mooie silo’s per 20,25 of 45 stuks.


Rocklollies
De rocklolly, ofwel figurenlolly staat bekend om zijn mooie afbeelding. Naast de bestaande afbeeldingen hebben we een zomerassortiment toegevoegd. Frisse kleuren en afbeeldingen die bij een mooie zomer thuishoren. Daarnaast voortaan verkrijgbaar onze zogenaamde logololly, een lolly met uw eigen naam erin.